Περισσότερες πληροφορίες:

Αισθητά μεγαλύτερο, βελτιωμένο και εξελιγμένο σε όλους τους τομείς, το παγοδρόμιο της ICE ARENA στο ATHENS HEART ανοίγει τις πύλες του για μία ακόμη χρονιά και σας περιμένει έτοιμο να ανταποδώσει την αγάπη που δείξατε τα προηγούμενα χρόνια.

Το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της χώρας διαθέτει παγοπίστα που αγγίζει τις διαστάσεις ενός παγοδρομίου διεθνών προδιαγραφών, καθώς ξεπερνά τα 1.000 τ.μ., ενώ είναι σε θέση να φιλοξενήσει γονείς και φίλους σε έναν άνετο και όμορφο περιβάλλοντα χώρο.

Το παγοδρόμιο, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο εμπορικό κέντρο ATHENS HEART επί της οδού Πειραιώς 186 στον Ταύρο και έχει είσοδο και από το επίπεδο 0 του εμπορικού κέντρου (δίπλα από το κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ).  Είναι κλειστό με ειδική τέντα που περιβάλλει όλα τα μήκη και πλάτη της παγοπίστας, χωρίς να επιτρέπει στις καιρικές συνθήκες όλο το έτος να επηρεάζουν την άψογη ποιότητα του πάγου. Στο κορυφαίο παγοδρόμιο της χώρας μπορεί να βρει κανείς εκπαιδευμένους και έμπειρους προπονητές έτοιμους να βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους φίλους να πραγματοποιήσουν είτε τα πρώτα τους βήματα στον πάγο, είτε να ανέβουν επίπεδο στο όμορφο άθλημα του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Θα είμαστε μαζί σας καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 – 23:00, Σάββατο- Κυριακή 11:00-23:00 και η συντροφιά μας για φέτος θα κρατήσει μέχρι το τέλος Απριλίου 2014.

Η είσοδος κοστίζει 10€ για όλους, με απεριόριστη διάρκεια παραμονής στην παγοπίστα για συνεχόμενη χρήση μία φορά την ημέρα, και στην τιμή περιλαμβάνονται φυσικά και τα παγοπέδιλα.

Σας περιμένουμε όλους και αυτόν τον χειμώνα για να διασκεδάσουμε στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ελλάδας!

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο ICE ARENA: 6940 665707

Website: www.icearena.gr

Email: info@icearena.gr

Facebook Group: ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ATHENS HEART