Περισσότερες πληροφορίες: www.galeriedebeaute.gr

E-Mail: tavros@galeriedebeaute.gr

Επικοινωνία: tel. 210 34 66 185

Ένας κόσμος μοναδικός όσο κι εσύ!

H αλυσίδα καταστημάτων Galerie de Beauté ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στο χώρο των καλλυντικών και αρωμάτων επιλεκτικής και ευρείας διανομής το 1999 με στόχο την ουσιαστική προσωπική εξυπηρέτηση στο κοινό και την κάλυψη κάθε ανάγκης του κάνοντάς το να αισθάνεται μοναδικό. Σήμερα, ως αποτέλεσμα της επίτευξης του στόχου αυτού, τα Galerie de Beauté, έχουν κατακτήσει μία από της ηγετικές θέσεις στον χώρο τους και διαθέτουν ένα δίκτυο 35 καταστημάτων που διευρύνεται διαρκώς.

Στο μοντέρνο και «ξεκούραστο περιβάλλον» των Galerie de Beauté, κάθε γυναίκα βιώνει τη μοναδική εμπειρία της προσωπικής εξυπηρέτησης. Παράλληλα, παίρνει πολύτιμες συμβουλές για το μακιγιάζ της από εξειδικευμένους αισθητικούς και ενημερώνεται για όλα τα καινούργια προϊόντα στα stand των πιο διάσημων οίκων.

Στα Galerie de Beauté, όλοι σε προσέχουν και θέλουν να είσαι πάντα όμορφη, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις!
Γι' αυτό, όχι μόνο σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα με τις πιο μοναδικές προσφορές όλο το χρόνο, αλλά επιπλέον σου κάνουν τόσο μοναδικά δώρα, όσο κι εσύ!

Τα Galerie de Beauté, προσφέρουν σε κάθε γυναίκα αυτό που χρειάζεται, κάθε στιγμή, για να τονίζει τη μοναδικότητά της.

Και πώς το καταφέρνουν αυτό;
Εκτός από τη φιλική ατμόσφαιρα όλων των καταστημάτων της αλυσίδας και την προσωπική εξυπηρέτηση που είναι έννοια ταυτόσημη με τα Galerie de Beauté, δημιούργησαν και τη Valerie de Beauté.
Μια ηρωίδα, που αντιπροσωπεύει τη γυναίκα του σήμερα αφού έχει έντονη προσωπικότητα, ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει.
Είναι η μέση καταναλώτρια που ενδιαφέρεται για την ομορφιά της, ενημερώνεται για τις νέες τάσεις και τα καινούργια προϊόντα.
Η Valerie εκφράζει τόσο τις δικές της απόψεις ή απορίες όσο και των φιλενάδων της.
Ο ειδικός στα θέματα ομορφιάς που έχει τις πιο ψαγμένες απαντήσεις και συμβουλές είναι τα Galerie de Beaute που μέσω της Valerie καταφέρνει να βρίσκεται πιο κοντά στο κοινό και να ξέρει πώς να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα καλλυντικών Galerie de Beauté και γνωρίστε από κοντά… τον μοναδικό τους κόσμο.